100%NL Magazine ANP Bibian mentel
Zie ook:
Delen

Bibian Mentel krijgt slecht nieuws te horen en neemt afscheid van naasten

Bibian Mentel heeft zojuist ontzettend slecht nieuws gekregen. Er zijn uitzaaiingen gevonden in haar hersenen en een behandelplan is niet meer mogelijk. De doktoren hebben gezegd dat ze afscheid moet nemen van haar naasten.

Bibian Mentel heeft de afgelopen jaren veel tegenslagen gekend. Op 27-jarige leeftijd werd er voor het eerst botkanker bij de paralympische snowboardkampioene vastgesteld. Daarna kwam de kanker nog 15 keer terug. Ze is al zo lang aan het vechten, maar het lijkt erop dat ze niet lang meer te leven heeft.

Haar grootste nachtmerrie is toch wel dat ze haar naasten moet missen. Op Instagram deelde zoon Julian al een bijzonder emotioneel bericht over zijn moeder. Hij kan het zich dan ook niet voorstellen dat hij haar zal moeten missen.

Zelfs nu gaat Bibian nog steeds door. 9 maart spreekt ze zelfs nog op een seminar. En als het aan haar ligt, gaat deze gewoon door. “Afblazen is geen optie, want doorzetten in haar eerste natuur. En wij steunen dat”, aldus de organisator van het seminar.

Wij wensen Bibian en haar gezin heel veel sterkte toe.

Bron: Instagram | Beeld: ANP Foto

Delen

Meer over Bibian Mentel

Nabestaanden Bibian Mentel vieren haar 50e verjaardag: 'We missen je'
Nabestaanden Bibian Mentel vieren haar 50e verjaardag: ‘We missen je’
Gezin Bibian Mentel brengt haar naar laatste rustplaats
Gezin Bibian Mentel brengt haar naar laatste rustplaats
Lees alle artikelen over Bibian Mentel