100%NL Magazine Rolf Sanchez
Delen

FOTO: Dít is de leuke moeder van Rolf Sanchez!

Benieuwd van wie Rolf Sanchez zijn goede looks heeft? Dít is zijn leuke moeder!

Rolf Sanchez

Roelof Wienk, of beter bekend als Rolf Sanchez, domineert al een paar jaar de hitlijsten van Nederlands. Met zijn Dominicaanse roots geeft hij al zijn songs een zomers tintje en wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Hits zoals Ven Ven, Pa Olvidarte en natuurlijk niet te vergeten: Más más más, wij kennen ze allemaal en wij zingen ze allemaal luidkeels mee. Wat een gezellige muziek maakt Rolf. Naast zijn eigen optredens, zingt hij ook jaarlijks de sterren van de hemel tijdens de concerten van De Vrienden van Amstel LIVE!

Relatiebreuk

Rolf deelde kort geleden op zijn Instagram het treurige nieuws met zijn volgers, dat hij en Sophia Mason niet langer meer een stel zijn…Dit doet hij onder een prachtige foto van de twee. ‘Lieve allemaal. We vinden het nog moeilijk om er woorden aan te geven maar willen jullie via deze weg laten weten dat wij inderdaad niet meer samen zijn. We zijn heel erg liefdevol uit elkaar gegaan en hopen dan ook dat jullie onze privacy respecteren. We zullen verder geen reacties geven hier over en hopen dat jullie ons de rust gunnen om dit een plekje te geven.’ Je ziet het bericht hier.

Moeder van Rolf Sanchez

Gelukkig voor Rolf, heeft hij een goede band met zijn moeder waar hij altijd bij terecht kan. Laatst met moederdag plaatste hij een te schattige en mooie foto samen met zijn moeder. Veel volgers reageren enthousiast op het Instagram bericht. Zo schrijft er iemand: “Wat n mooie mama zeg….leuke foto.” Je ziet het bericht hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Rolf Sanchez

Delen

Meer over Rolf Sanchez

Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: 'Er is zoveel gebeurd'
Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: ‘Er is zoveel gebeurd’
Verdrietige Rolf Sanchez: 'Met pijn in mijn hart'
Verdrietige Rolf Sanchez: ‘Met pijn in mijn hart’
Lees alle artikelen over Rolf Sanchez