100%NL Magazine Rolf Sanchez
Zie ook:
Delen

BREAKING: Rolf Sanchez en vriendin uit elkaar!

Rolf deelde gisteren het treurige nieuws met zijn volgers, dat hij en Sophia Mason niet langer meer een stel zijn...

Rolf Sanchez

Roelof Wienk, of beter bekend als Rolf Sanchez, domineert al een paar jaar de hitlijsten van Nederlands. Met zijn Dominicaanse roots geeft hij al zijn songs een zomers tintje en wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Hits zoals Ven Ven, Pa Olvidarte en natuurlijk niet te vergeten: Más más más, wij kennen ze allemaal en wij zingen ze allemaal luidkeels mee. Wat een gezellige muziek maakt Rolf. Naast zijn eigen optredens, zingt hij ook jaarlijks de sterren van de hemel tijdens de concerten van De Vrienden van Amstel LIVE!

Relatie verbroken

Rolf maakte gisteren via zijn eigen Instagram bekend dat zijn relatie met Sophia Mason voorbij is. Dit doet hij onder een prachtige foto van de twee. ‘Lieve allemaal. We vinden het nog moeilijk om er woorden aan te geven maar willen jullie via deze weg laten weten dat wij inderdaad niet meer samen zijn. We zijn heel erg liefdevol uit elkaar gegaan en hopen dan ook dat jullie onze privacy respecteren. We zullen verder geen reacties geven hier over en hopen dat jullie ons de rust gunnen om dit een plekje te geven.’

Bron en Beeld: Instagram Rolf Sanchez.

Delen

Meer over Rolf Sanchez

CUTE: Rolf Sanchez deelt vakantiefoto's 'Quality time met mama'
CUTE: Rolf Sanchez deelt vakantiefoto’s ‘Quality time met mama’
Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: 'Er is zoveel gebeurd'
Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: ‘Er is zoveel gebeurd’
Lees alle artikelen over Rolf Sanchez