100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

FOTO: Emma Heesters en vriend stelen de show tijdens gala

Gisterenavond vond het jaarlijkse Gouden Schoen-gala plaats in Antwerpen. Emma Heesters en haar voetballende vriend waren ook van de partij!

Vriend Emma Heesters

Emma Heesters heeft al een aantal jaar haar hart verloren aan de knappe voetballer Wesley Hoedt. De twee zijn dolgelukkig en delen regelmatig de leukste foto’s van hun liefdesgeluk.

Uit een eerdere relatie heeft Wesley twee kinderen, die hij samen kreeg met zijn ex-vriendin Melanie Hania. Onlangs deelde Emma en Wesley een paar stralende gezinskiekjes.

26e verjaardag

Een paar dagen geleden vierde de mooie Emma nog haar 26e verjaardag. Wesley liet zich tijdens die dag van zijn meest romantische kant zien en haalde alles uit de kast voor zijn liefje.

Speciaal voor Emma’s verjaardag had hij de hele kamer prachtig versierd met honderden ballonnen en een zee van rozen. Over romantisch gesproken!

Gouden Schoen-gala

Gisteren vond in Antwerpen alweer de 68e editie van het Gouden Schoen Gala plaats. Tijdens dit gala wordt de Gouden Schoen trofee uitgereikt an de beste mannelijke speler uit de Belgische voetbalcompetitie.

Wesley Hoedt speelt momenteel bij RSC Anderlecht, een Belgische voetbalclub uit Brussel. En dus waren Emma en Wesley ook van de partij tijdens het gala.

Het duo straalde op de gouden loper en alle ogen waren dan ook op Emma gericht. In een nietsverhullende glitterende jurk stal Emma de show. Wat een beauty is ze toch!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Emma Heesters

OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
Lees alle artikelen over Emma Heesters