100%NL Magazine Rachel Sarah

FOTO: Zó gezellig hebben Rachel en Sarah het samen

Rachel en Sarah kunnen het ontzettend goed vinden met elkaar. Ze hebben het samen zó gezellig dat de twee al proostend op de foto gezet zijn.

Foto Rachel en Sarah

Weekblad de Story komt met de veelbesproken foto naar buiten. Op de cover zien we Rachel Hazes liefdevol proosten met haar nieuwe schoondochter Sarah van Soelen. ‘Zó blij is Rachel met haar schoondochter’, valt er onder de foto te lezen.

Rachel heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken ontzettend blij te zijn met André’s keuze voor Sarah. Aan Shownieuws liet ze destijds weten Sarah ‘helemaal leuk’ te vinden.

Band met Monique

Hoe blij Rachel nu met Sarah is, zo ongelukkig was ze met de keuze voor Monique.  Afgelopen december André Hazes Monique Westenberg nog ten huwelijk vroeg. Monique was destijds helemaal door het dolle heen, en liet zelfs al een ontwerp van haar trouwjurk maken! Helaas mocht het niet zo zijn…

Nadat bekend werd dat André en Monique niet langer een setje waren kwamen de geruchten al snel op gang. Ook Rachel liet toen van zich horen. Aan weekblad Story liet Rachel destijds weten: ‘Het ergert mij dat Monique wordt gezien als een soort Moeder Teresa. Met tegenzin moet ik bekennen dat ik altijd heb geweten dat het een dag was die komen ging. André is een jonge hond, die moet kunnen rondrennen. Als ik zie hoe opgelucht en blij hij is… Er is een last van zijn schouders gevallen.’

Beeld: Instagram Bron: Story