100%NL Magazine Sarah van Soelen

Wie is Sarah van Soelen, de vrouw met wie André nu samenwoont?

Sarah van Soelen, ze is misschien wel de meest gegoogelde naam van de afgelopen twee dagen.

Sarah van Soelen

Vanaf het moment dat André Hazes zijn statement over de breuk met Monique naar buiten bracht, zette hij ook gelijk Sarah van Soelen in de spotlight. ‘Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit’, schreef André.

Maar wie is Sarah van Soelen eigenlijk? De mooie verschijning is geen onbekende op Instagram én geen onbekende in BN’er land. Zo zien we dat Sarah op Instagram gevolgd wordt door onder andere Timor Steffens, Rob deKay, Patty Brard en Fred van Leer. Tijdens een openhartig interview met Patty Brard liet André weten wat hij nou precies van Sarah vindt. ‘Ik vind het een leuk wijf, ja. Ze is top. Ik voel me begrepen, ik kan goed met haar praten, het kan een goede vrouw zijn.’ ‘Maar’, zo benadrukt André ‘het is nog niks…’

André heeft niet alleen met Sarah een goede band opgebouwd, maar ook met haar vader Rudolf. Rudolf van Soelen is de directeur van Electro-Cirkel. André laat weten aan Patty dat vanaf het moment dat op Bonaire de bom barstte, hij meteen Ruud belde om een woning in Rotterdam voor hem te regelen. Daar woont André nu dus. ‘Ik heb zelf geen vader en ben steun bij hem gaan zoeken, voor mezelf. Zo heb ik deze familie leren kennen’, aldus André.

Bron en Beeld: Instagram Sarah van Soelen, Shownieuws