100%NL Magazine Demi de Boer
Zie ook:
Delen

FOTO: Volgers Demi de Boer verbluft na pikante foto

Demi de Boer heeft haar volgers vandaag getrakteerd op een pikante foto!

Demi de Boer

Demi is één van de vijf dochters van Ronald de Boer. Ronald de Boer is trotse vader van maar liefst 6 kinderen! Na vijf prachtige dochters werd Ronald in 2017 ook vader van een zoon!

Ronald’s partner, Zuse van Rozelaar, beviel in 2017 van een zoon: Boaz Samuel. Samen hadden zij al dochters Fenna en Linde. Uit een eerder huwelijk had Ronald nog drie dochters: Brooke, Maxime en Demi. Een drukke boel in huize de Boer! Ronald is niet alleen trotse vader van zijn zes kinderen, hij is inmiddels ook al opa!  En daar komt binnenkort dus nóg een kleinkindje bij. Foto’s van het leuke gezin de Boer zie je hier.

Gezin

Sinds kort is Demi moeder. Op 1 november 2021 werd Rémi Ayoki geboren, de dochter van Demi en Ronnie Flex. Uit een eerdere relatie had Ronnie ook al een dochter: de schattige Nori. Met haar grote donkere ogen is Nori écht een schatje die iedereen om haar vinger weet te binden. Benieuwd naar het lieve gezichtje van Nori? Die zie je hier!

Nori is een echte lieve, grote zus voor Rémi. Zo legde Ronnie afgelopen week een heel lief tafereeltje vast waarop grote zus Nori liefdevol haar kleine zusje een knuffel geeft. Echt té cute! De video zie je hier.

Pikante foto

Vandaag deelt Demi een nietsverhullende foto op haar Instagram. De volgers van Demi vinden de foto helemaal geweldig en ze reageren massaal met hartjes.

Je ziet de foto hieronder, en…wat vinden jullie er van?

Bron en Beeld: Instagram Demi de Boer

Delen