100pmagazine_ronnieflex

LIEF! Dochtertje Ronnie Flex knuffelt kleine zusje

Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer hebben een prachtig gezin. Op Instagram post Ronnie een schattig filmpje van zijn twee dochters samen.

Gezin Ronnie Flex

Ronnie Flex is een gelukkig man. Hij is de trotse papa van twee prachtige kinderen én heeft een bloedmooie vriendin, Demi de Boer. Samen met Demi kreeg Ronnie afgelopen november een prachtig dochtertje: Rémi Ayoki. De kleine Rémi Ayoki groeit als kool en heeft er alweer een nieuwe nieuwe skill bij! Ze kan nu zelfs al omrollen! Op Instagram post de trotse mama een paar te zoete foto’s van haar kleine meid.

Uit een eerdere relatie met DJ Wef had Ronnie ook al een dochtertje, Nori. Benieuwd naar hoe schattig Ronnie’s oudste dochtertje is? Je ziet hier de allerliefste foto’s van Nori!

Knuffelen

Nori is een echte, lieve, grote zus! Op Instagram post Ronnie Flex een té lief filmpje van de twee zusjes samen. Zo te zien is Nori dol op haar kleine zusje, want in de video knuffelt en kust zij haar zusje Rémi liefkozend. Bij het schattige filmpje schrijft Ronnie: ‘Haha stiekem gefilmd..’ Demi reageert ook op de post met ‘Liefste big sister’.

Je ziet het schattige filmpje hieronder:

Metamorfose

Na de geboorte van haar eerste kindje en de daaropvolgende gezinsvakantie besloot Demi de Boer dat het tijd was voor een metamorfose!

Op Instagram deelt de mooie Demi dat ze haar donkerblonde lokken heeft ingeruild voor een warme, roze kleur. En wow: het staat haar geweldig! Wat vinden jullie van Demi’s nieuwe look?

Bron en beeld: Instagram Ronnie Flex en Demi de Boer.