Volgers raken niet uitgepraat over foto's van Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley
Zie ook:
Delen

Volgers raken niet uitgepraat over foto’s van Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley

Nienke en Resley zijn ongelooflijk trots op hun drie kinderen en daarom deelt Nienke een reeks geweldig foto's van haar kroost.

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: het is iedere keer weer smullen. Samen met haar man Resley Stjeward heeft Nienke drie prachtige kinderen: Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley.

Eind 2022 beviel Nienke van haar dochtertje Harley, maar niet lang daarna bleek dat Harley een aangeboren hartafwijking heeft. Een spoedoperatie volgde in januari. Een spannende tijd voor het gezin van Nienke Plas, maar gelukkig gaat nu alles goed met Harley.

Parels

Nienke deelt dagelijks de liefste en grappigste foto’s en video’s van haar kinderen en dat tot grote vreugde van ons en haar volgers. Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley zijn zó lief en ondeugend.

Afgelopen week deelde Nienke een reeks mierzoete, maar ook hilarische foto’s van haar kinderen. ‘Voor alle ouders die hun telefoon erbij pakken zodra zij over ze beginnen te praten, I FEEL YA! Parels zijn het, je wilt ze showen!! I love my tribe. To the moon and back! Ps. Novi-Jaxx is in orde. Die glijbaan daarentegen..’, schrijft zij erbij. Wij kunnen hier geen genoeg van krijgen. Wat een lieverds!

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Nienke Plas in emotioneel interview: 'Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken'
Nienke Plas in emotioneel interview: ‘Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken’
Lees alle artikelen over Nienke Plas