Mooi nieuws voor Nienke Plas: 'Onze dochter mag van de IC'
Zie ook:
Delen

Mooi nieuws voor Nienke Plas: ‘Onze dochter mag van de IC’

Vorige week zijn Nienke en Resley in een hel beland, toen hun dochtertje een operatie aan haar hart kreeg. Stukje bij beetje gaat het beter. De kleine meid mag nu van de IC af.

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: maar het is iedere keer weer smullen.

Al een aantal jaar is Nienke samen met haar partner Resley Samen zijn zij de ouders van drie kinderen: Frenky-Dean en Novi-Jaxx, en sinds een paar maanden is daar ook een kleine meid bijgekomen. Harley Emani Nya is haar naam.

Spoedoperatie en herstel

Vorige week kwamen Nienke en Resley in een hele slechte film terecht. Harley moest met spoed naar het ziekenhuis, om daar een hartoperatie te ondergaan. Dit is gelukkig goed afgelopen, maar de afgelopen dagen bestonden uit spanning en angst.

Nienke’s vlogs gaan door en daarom heeft zij veel gefilmd vanuit het ziekenhuis. Gisteren deelde zij heel mooi nieuws: ‘Onze dochter mag van de IC’, was de titel van de vlog. Nienke’s oudere kinderen, Frenky-Dean en Novi-Jaxx zijn langs geweest in het ziekenhuis. Dit zorgde voor wat afleiding. Frenky-Dean stond naast zijn zusje en sprak zijn wens uit: ‘Harley, ik wil dat jij beter wordt. Je bent al beter. Dat je beter je flesjes gaat drinken. Dat je weer naar huis kan, hoop ik.’ Niet alleen Nienke, maar ook wij kregen hiervan een brok in ons keel..

Trauma

Nienke’s dochtertje mag nu wel van de IC zijn, maar dit zorgt bij Nienke, die kampt met een trauma, voor veel stress. De vlogster vertelt vol trots en blijdschap dat Harley drie flesjes heeft gedronken. ‘Gewoon zelf gedronken. Dat ging gewoon goed. En ook vrij weinig krampjes. Je wilt niet dat ze last heeft, want bij iedere inspanning heb ik het idee ‘oeh, belast je hart niet.”, vertelt zij. Nienke snapt zelf dat zij dit gevoel los moet laten, maar zij zal eerst moeten werken aan dit trauma. Niet alleen Harley moet hiervan herstellen, ook de rest van het gezin moet in therapie. Op naar een spoedig herstel!

Bron en Beeld: YouTube Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

Volgers raken niet uitgepraat over foto's van Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley
Volgers raken niet uitgepraat over foto’s van Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley
Nienke Plas deelt vertederende foto van haar kleintjes 'Beste maatjes'
Nienke Plas deelt vertederende foto van haar kleintjes ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Nienke Plas