Sacrebleu! Fans spotten giga-fout in aflevering Emily in Paris!

Sacrebleu! Fans spotten giga-fout in aflevering Emily in Paris!

Fans van de immens populaire serie Emily in Paris hebben een giga-fout ontdekt!

Emily in Paris

De Amerikaanse tv-serie die te streamen is op Netflix is een regelrechte hit: Emily in Paris! Tijdens de serie gaat de Amerikaanse Emily aan het werk in Parijs, en daar begint ze een heel nieuw avontuur. In Parijs leert Emily zich aanpassen aan de Franse cultuur, werkt ze keihard, maakt ze nieuwe vrienden én wordt ze verliefd… De serie is immens populair en wordt ook in Nederland heel goed bekeken!

Leuk feitje: de hoofdrolspeelster, Lily Collins, die de rol van Emily Cooper op zich neemt is de dochter van niemand minder dan de legendarische Phil Collins! Hoe grappig is dat!

Giga-fout

Op TikTok gaat er een filmpje viraal waarop te zien is dat de makers van Emily in Paris niet altijd even alert waren. Wie goed kijkt ziet dat er een giga-fout is te ontdekken! En dat alles heeft te maken met de Eiffeltoren…

De video in kwestie is inmiddels al bijna 800.000 keer bekeken en loopt alleen nog maar op! In de video zien we Emily naar het balkon lopen, maar wie goed naar de achtergrond kijkt ziet iets vreemds gebeuren. De Eiffeltoren verschuift van rechts naar links! Huh, hoe dan? Je ziet de video hieronder!

@myfantastictravels

emilyinparis’ non sense ! #fauxraccord #falseconnection #serie #netflix #film #emilyinparisseason3

♬ son original – MyFantasticTravels 🌎

Bron en Beeld: Instagram Ashley Park, TikTok, RTL Boulevard