Dít zijn de 4 zoons van Kees van der Spek!
Delen

Dít zijn de 4 zoons van Kees van der Spek!

Naast zijn baan als misdaadjournalist besteedt Kees van der Spek ook veel tijd met zijn leuke gezin. Dat kan ook bijna niet anders, want Kees heeft 4 zoons!

Kees van der Spek

Iedereen kent Kees van der Spek natuurlijk als misdaadjournalist van programma’s als ‘Oplichters Aangepakt’ en ‘Oplichters in het Buitenland’. Maar naast zijn serieuze rol als misdaadjournalist is hij ook een super leuke vader! Van der Spek heeft samen met Annabelle van der Spek maar liefst 4 zoons, dus hij heeft het er maar druk mee. Kees ziet dit echter niet zo en aan zijn foto’s te zien, is hij graag met hen op stap. Op Instagram deelt Kees regelmatig leuke kiekjes met zijn kinderen. Hij is zo te zien een hele trotste vader!

Zoons

De 4 zoons van Kees en Annabelle heten: Joël, Sil, Jesse en Joep. Ook al zijn het volwassen mannen, zij maken nog veel tijd vrij om met hun vader op stap te gaan. Zij gaan regelmatig samen op reis, eten zo nu en dan samen in een restaurant, of bezoeken samen een concert. En oja, Joël, Sil, Jesse en Joep lijken veel op hun vader. Zo leuk om te gelijkenissen te zien.

Partners in crime

De krullen zijn niet het enige wat Kees en zijn zoon Joep met elkaar gemeen hebben. Ze delen ook allebei een passie voor misdaad. Joep is nu aan zijn vaders zijde te zien in het tv-programma ‘Oplichters Aangepakt’. In het nieuwe seizoen sporen ze samen  misdaders op. Voorheen werkte Joep als politieagent, maar hij vond het werk van z’n vader zó interessant, dat hij besloot hem achterna te gaan. Zo bijzonder voor Kees om dit samen met zijn zoon te mogen doen.

Benieuwd hoe de zoons van Kees eruit zien? Zie hieronder wat foto’s van het mooie gezin.

Bron en Beeld: Instagram Kees van der Spek

Delen