100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

GEWELDIG: jonge Frans Bauer als lookalike van André Hazes

Zingen zit al van kleins af aan bij Frans in het bloed. Vroeger wilde de zanger graag op André Hazes lijken zijn en daar deelt hij nu een foto van.

Frans Bauer

Frans Bauer is een Nederlandse zanger en presentator. In 1994 werd Frans nationaal bekend met zijn nummer Als sterren aan de hemel staan. Hij scoorde hiermee een grote hit. Frans is al jaren gelukkig met zijn grote liefde, Mariska. Samen hebben zij vier zoons: Christiaan, Frans Bauer Jr, Lucas en Jan. De familie Bauer is er één waar heel Nederland blij van wordt. Zij zijn allemaal zo lekker gewoon gebleven.

André Hazes lookalike

Frans wist op jonge leeftijd al wat hij later wilde doen: zingen en mensen vermaken. Hij is er gewoon onwijs goed in. Nu doet hij dat als zichzelf, maar vroeger wilde hij vooral op zijn jeugdheld André Hazes lijken. Op Instagram deelt Frans een te gekke foto van zichzelf als lookalike van André Hazes. ‘Ik leek vroeger toch echt wel op André Hazes! Ik had zelfs een permanent om op hem te lijken!! Wat vinden jullie? En nu jaren later mag ik zingen bij Holland zingt Hazes’, schrijft hij erbij. Wat geweldig om te zien dat Frans vroeger André Hazes nadeed en nu nummers van de overleden volkszanger mag zingen tijdens concerten. Iets om heel trots op te zijn.

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

ZIEN: Zoon Jan Bauer viert de liefde in Parijs!
ZIEN: Zoon Jan Bauer viert de liefde in Parijs!
Onrustige Frans Bauer: 'Heel erg spannend na weken zwoegen...'
Onrustige Frans Bauer: ‘Heel erg spannend na weken zwoegen…’
Lees alle artikelen over Frans Bauer