100pmagazine_fransmariska
Zie ook:
Delen

Frans Bauer vol ongeloof: ‘Vandaag is een bizarre dag’

Frans en Mariska zijn samen in Parijs en zij hebben heel wat activiteiten op de planning staan. Vandaag hadden zij iets leuks te doen!

Frans en Mariska Bauer

Waar de roddels, geruchten en scheidingen je rond de oren vliegen in BN’er-land staat er een koppel nog als paal boven water: Frans en Mariska Bauer. Het gelukkige stel is alweer 15 jaar getrouwd en nog altijd even gelukkig.

Toen Frans en Mariska met elkaar in het huwelijksbootje stapten beloofden ze elkaar de eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed. En dat hebben ze inmiddels waargemaakt. Toen Mariska vorig jaar getroffen werd door een herseninfarct ging het gezin Bauer door een heftige en zware periode heen. Het was een spannende tijd waarin Mariska veel heeft moeten herstellen en revalideren, maar gelukkig is ze vandaag de dag weer zo goed als de oude.

Bizarre dag

Op Instagram deelt Frans vandaag een hele leuke video, want hij is samen met ‘zijn Maris’ in Parijs. ‘Samen met Maris een dagje cultuur snuiven in Parijs’, schrijft hij. Frans maakt een video terwijl hij met Mariska naast het Louvre staat. ‘We gaan straks de Mona Lisa aanschouwen. Het heeft vijftig jaar geduurd om dat een keer mee te maken, dus vandaag is een bizarre dag’, vertelt hij vrolijk. Wat leuk dat Frans en Mariska met z’n tweeën op citytrip zijn. Wij wensen het stel nog heel veel plezier deze dagen!

https://www.instagram.com/reel/C0jR6PTMkfu/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
Lees alle artikelen over Frans Bauer