100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

Frans Bauer gaat voor nieuwe look en de meningen zijn flink verdeeld

Frans had een nieuwe bril nodig, maar de opvallende kleur die hij nu droeg, viel niet bij iedereen even goed in de smaak.

Frans Bauer

Frans Bauer is een Nederlandse zanger en presentator. In 1994 werd Frans nationaal bekend met zijn nummer Als sterren aan de hemel staan. Hij scoorde hiermee een grote hit. Frans is al jaren gelukkig met zijn grote liefde, Mariska. Samen hebben zij vier zoons: Christiaan, Frans Bauer Jr, Lucas en Jan. De familie Bauer is er één waar heel Nederland blij van wordt. Zij zijn allemaal zo lekker gewoon gebleven.

Nieuwe look

Frans is een artiest die er al jaren hetzelfde uitziet en niet veel lijkt te veranderen. De zanger draagt regelmatig een bril, maar die was aan vervanging toe. Frans deelde een close-up foto waarop hij een neon gele bril droeg. ‘Volgens de dames van Wely in Roosendaal staat deze bril mij schattig !! Wat vinden jullie ??? Gaat dit hem worden !!!’, schreef hij eronder. De meningen zijn flink verdeeld. ‘Alleen als je dan een nummertje met René karst op neemt’, ‘Je lijkt wel een minion’ en ‘OMG, Neeeeeeeeeeeee’, is een greep uit de honderden reacties. Wel weer eens wat anders, Frans. 😉

 

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer.

Delen

Meer over Frans Bauer

ZIEN: Zoon Jan Bauer viert de liefde in Parijs!
ZIEN: Zoon Jan Bauer viert de liefde in Parijs!
Onrustige Frans Bauer: 'Heel erg spannend na weken zwoegen...'
Onrustige Frans Bauer: ‘Heel erg spannend na weken zwoegen…’
Lees alle artikelen over Frans Bauer