100%NL Magazine Frans Duijts
Zie ook:
Delen

Geschrokken Frans Duijts staande gehouden door politie

Frans weet niet wat hem overkomt als hij op de snelweg opeens een politieauto moet volgen en vervolgens aan de kant moet.

Frans Duijts

Frans Duijts kennen we allemaal als de Nederlandse zanger van liedjes als ‘Jij denkt maar dat jij alles mag van mij’ en ‘Lieveling’. Samen met zijn vrouw Marloes, waarmee hij inmiddels 18 jaar getrouwd is, heeft hij 3 kinderen. Met elkaar genieten zij van de mooie momenten in het leven, de vakanties samen en hun gezin. Frans geniet zelf van zijn optredens die hij regelmatig heeft.

Aangehouden

Frans reed gisteren in z’n eentje over de snelweg en opeens moest hij een politieauto volgen. De zanger heeft geen idee waarom, maar in lichte paniek volgt hij de auto naar de kant. ‘Ja hoor heb ik dat! Rij ik gewoon netjes de toegestane snelheid op de A2…. Geen telefoon in m’n hand….. netjes op de rechterbaan…… krijg ik #politievolgen Eenmaal aan de kant gezet komt m’n nichtje de politie auto uit #entochschrikje #vanjefamiliemoetjehethebben’, schrijft hij onder een foto met zijn nichtje en twee politieagenten. ‘Heb me doodgelachen !’, reageert Frans’ nichtje. ‘Nou ik later ook’, schrijft Frans. Wat een hilarische grap is dit. Wij verwachten alleen wel dat Frans zijn nichtje nog terug gaat pakken.

https://www.instagram.com/p/Ctwx6PGMlM7/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Frans Duijts.

Delen

Meer over Frans Duijts

Frans Duijts over potentiële trio 'Mijn vrouw heeft me een vrijbrief gegeven'
Frans Duijts over potentiële trio ‘Mijn vrouw heeft me een vrijbrief gegeven’
WAIT WHAT? Frans Duijts slaat compleet nieuwe weg in: 'Spannend, maar heel veel zin in'
WAIT WHAT? Frans Duijts slaat compleet nieuwe weg in: ‘Spannend, maar heel veel zin in’
Lees alle artikelen over Frans Duijts