100pmagazine_fransmariska

Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzondere mijlpaal

Frans en Mariska Bauer staan vandaag stil bij een bijzondere mijlpaal. Het geliefde stel is vandaag precies 14 jaar getrouwd!

Frans en Mariska Bauer

Frans en Mariska zijn de trotse ouders van maar liefst vier zoons: Jan, Frans jr., Christiaan en Lucas. Het gezin is hartstikke hecht en brengt dan ook veel tijd door samen. Met zoveel leuke jongens in het gezin was het een kwestie van tijd voordat er zich schoondochters zouden aandienen. En dat is het geval! Want Christiaan en Frans zijn verliefd! Benieuwd naar de mooie meiden? Foto’s zie je hier.

14 jaar getrouwd

Frans en Mariska gaven elkaar op 9 mei 2008 het jawoord in het Brabantse Willemstad. De kerkelijke inzegening vond plaats in de Basiliek in Oudenbosch. Het stel is nog altijd stapelgek op elkaar en al meer dan 30 jaar samen. Frans Bauer staat stil bij deze mijlpaal en post een prachtige foto van hun trouwdag. Bij de foto schrijft Frans ‘Vandaag 14 jaar getrouwd met mijn Mariska!!’

Ook Mariska post vandaag een prachtige foto:

https://www.instagram.com/p/CdU8oEfsqW_/?utm_source=ig_web_copy_link

Heftige periode

Frans is altijd vrolijk en goedlachs. Het lachen verging de Bauers toen Mariska begin van dit jaar getroffen werd door een herseninfarct. Een grote schok voor de hele familie. Gelukkig gaat het weer de goede kant op met Mariska, een hele opluchting voor iedereen.

Frans en zijn familie waren nog maar net bekomen van de schrik toen bekend werd dat de broer van Frans, Dorus, kanker heeft.

bron en Beeld: Instagram Frans en Mariska Bauer.