Frans Bauer 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Frans over oudste zoon Christiaan: ‘Wat hou ik toch veel van je’

Frans Bauer zet vandaag zijn oudste zoon Christiaan in het zonnetje: 'Wat hou ik toch veel van je!'

Frans Bauer

‘Heb je even voor mij’ is één van de gigantische hits van Frans Bauer. Als klein jongetje was het zijn ultieme droom om zanger te worden, en dat is gelukt! Sinds zijn doorbraak in 1994 met het lied ‘Als sterren aan de Hemel staan’ is Frans een heel succesvol artiest in Nederland.

Gezin

En je weet wat ze zeggen: achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. En dat is in Frans zijn geval zeker waar. Hij is al jaren samen met zijn grote liefde Mariska, ook wel liefkozend ‘Maris’ door Frans genoemd.

Samen vormen ze een hecht gezin en hebben ze vier prachtige kinderen. Alle vier jongens: Christiaan, Frans jr., Jan en Lucas.

Zoon Christiaan

Vandaag is het feest in huize Bauer, zoon Christiaan is jarig en wordt alweer 21 jaar! Zijn vader en moeder zijn natuurlijk apetrots op hun oudste zoon en zetten hem dan ook flink in het zonnetje.

Bij een gezellige selfie schrijft Frans: ‘Vandaag wordt onze Christiaan 21 !!! Wat hou ik toch veel van je en wat ben ik trots op jou!!’

Ook Mariska deelt een leuke foto, samen met haar zoon. ‘Vandaag is onze Christiaan 21 jaar geworden’. De reacties stromen binnen voor de jarige Christiaan. Ook namens 100%NL Magazine van harte gefeliciteerd!

 

 

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
Feest in huize Bauer: zoon Lucas is jarig!
Feest in huize Bauer: zoon Lucas is jarig!
Lees alle artikelen over Frans Bauer