Fred van Leer verblijdt volgers met geweldig nieuws
Zie ook:
Delen

Fred van Leer verblijdt volgers met geweldig nieuws

Na een bewogen periode pakt Fred van Leer zijn werkzaamheden rustig weer op en dat is voor hemzelf én zijn fans geweldig nieuws.

Fred van Leer

Fred van Leer staat bekend als die goedlachse stylist die altijd iedereen aan het lachen weet te maken met zijn komische en harde grappen.

Inmiddels is Fred allang niet meer stylist, maar is hij ook presentator, ontwerper en heeft hij ook zijn eigen theatershow.

Stapje terug

Fred liet deze maand via Instagram weten dat hij een stapje terug moest doen. Zijn theatershows zijn gecanceld, hij ging aan zichzelf werken en hij zocht de rust even op. ‘Het valt mij enorm zwaar. De reden waarom ik de theatertour afzeg, is dat ik noodgedwongen een stap terug moet doen. Toen het licht uitging na mijn laatste Fred & Friends show in Ahoy, is bij mij het spreekwoordelijke licht ook uitgegaan’, schreef hij toen. Fred staat het liefste op het podium om mensen een lach op het gezicht te bezorgen en daarom was deze rust echt even nodig.

Comeback

Op Instagram verblijdt Fred zijn volgers nu met het heuglijke nieuws dat hij zijn werkzaamheden rustig weer aan het oppakken is. ‘Een teken van leven vanuit Rotterdam. Afgelopen week was ik helemaal niet online en dat was eigenlijk stiekem ook best wel lekker’, begint hij zijn bericht in zijn Instagramstory. Fred bedankt al zijn volgers voor de lieve berichten die hij heeft ontvangen. ‘Dat is hartverwarmend’. ‘Ik ga weer heel langzaamaan aan het werk. Ik ga gewoon weer aan de slag en op een rustiger tempo’, vertelt hij blij. ‘Jullie zien me hier wel weer hoor, dus voor alle haters: sorry, ik ben er nog gewoon’, eindigt hij met een grapje. Gelukkig zijn Fred en zijn grapjes weer terug, want die moest iedereen alweer te lang missen. Fijn dat het beter gaat Fred!

Bron en Beeld: Instagram Fred van Leer

Delen

Meer over Fred van Leer

AAWH: volgers reageren massaal onder jeugdfoto van Fred van Leer met pony
AAWH: volgers reageren massaal onder jeugdfoto van Fred van Leer met pony
Groot verlies voor Fred van Leer: 'Je zit voor altijd in mijn hart'
Groot verlies voor Fred van Leer: ‘Je zit voor altijd in mijn hart’
Lees alle artikelen over Fred van Leer