EXCLUSIEF: Fred van Leer vertelt eenmalig zijn verhaal in een video
Zie ook:
Delen

EXCLUSIEF: Fred van Leer vertelt eenmalig zijn verhaal in een video

Fred heeft een heftige week achter de rug. Vorig week werd namelijk bekend dat er een seksvideo van hem was uitgelekt. In een video die hij zojuist op Instagram plaatste doet hij zijn verhaal.

“Ik begin met een zucht”, zegt Fred aan het begin van de video. Hij is namelijk eigenlijk helemaal nog niet klaar om iets van zichzelf te laten horen. Fred kreeg woensdag te horen dat er een video van hem rondging. “Dan ben je de weg kwijt”, zegt Fred. “Dan ben je compleet in paniek. Ik heb god zij dank heel veel goede mensen om mij heen. Ik ben in blinde paniek naar een goede vriendin van mij gegaan die hier dichtbij woont. En toen is het hele circus begonnen.”

“Politie, recherche, ambulance omdat iedereen zich zorgen maakten. De regie werd overgenomen. Ik ben opgenomen in de Bouman kliniek. Waarom ben ik daar opgenomen? Dat is de enige plek in de omgeving waar nog plek voor mij was. Het was laat op de avond, maar mijn vrienden konden niet de professionele hulp geven die ik nodig had. Daar ben ik één nacht geweest en ik ben heel goed geholpen”, gaat Fred verder.

De vrienden van Fred gaan vanaf nu voor hem zorgen. Ze hebben samen gelachen, gehuild en zijn telefoon heeft hij aan zijn vrienden gegeven, omdat er heel veel ellende op binnenkwam. Later kreeg hij natuurlijk alleen maar liefde van fans en vrienden.

Later in de video wordt Fred heel emotioneel. “Zondag ging het mis. Ik kreeg berichten via via. En ook al had ik geen telefoon, ik heb heel dom stiekem gekeken op die telefoon. Het eerste wat je ziet zijn een aantal reacties. Ik was compleet in paniek. Zonder in details te treden. Ik heb mezelf iets aangedaan. En door alle mensen die mij die dag hebben geholpen ben ik er nog.”

Fred wil graag rust, maar wil ook snel weer aan de bak. “Ik heb kracht genoeg om weer lekker te knallen en mooie programma’s te maken. Ik heb een heel groot vangnet, maar heel veel mensen niet en daar loopt het verkeerd bij af. Stuur een video niet door, de gevolgen zijn niet te overzien.”

Fred eindigt zijn video met een boodschap aan iedereen die hem heeft gesteund. “Ik wil als allerlaatste iedereen die op wat voor reden steun hebben betuigd bedanken. Het is hartverwarmend en het geef mij kracht. Ik ga er alles aan doen om hier uit te komen.”

Fred sluit af met de woorden “Dag schat”. Zoals hij dat altijd zo mooi kan zeggen. Fred, iedereen is gek op je. Jij kan dit!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Fred van Leer

AAWH: volgers reageren massaal onder jeugdfoto van Fred van Leer met pony
AAWH: volgers reageren massaal onder jeugdfoto van Fred van Leer met pony
Groot verlies voor Fred van Leer: 'Je zit voor altijd in mijn hart'
Groot verlies voor Fred van Leer: ‘Je zit voor altijd in mijn hart’
Lees alle artikelen over Fred van Leer