Frenkie de Jong en Mikky 100pmagazine
Zie ook:
Delen

JA IK WIL: Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney in het geheim getrouwd

Het stel is al járen samen en nu hebben zij de liefde bezegeld met een trouwring. Wat zagen zij er prachtig uit.

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney

Frenkie de Jong is een Nederlandse voetballer die al jaren als middenvelder voor Fc Barcelona en het Nederlands elftal speelt. De voetballer is al jaren samen met zijn grote liefde, Mikky Kiemeney. Mikky is met bijna 2 miljoen volgers op Instagram een influencer, maar zij heeft ook een eigen bedrijf: ‘MIKKY KI’.

In juli vorig jaar maakten voetballer Frenkie de Jong en zijn verloofde Mikky Kiemeney bekend hun eerste kindje te verwachten. De geruchten gingen al een tijdje daarvoor rond, nadat Frenkie gespot was in een T-shirt met daarop een ooievaar. In november werden Mikky en Frenkie voor de eerste keer ouders van een zoon, Miles.

In het geheim getrouwd

Frenkie en Mikky zijn al sinds hun tienerjaren een stel en zij zijn tot op de dag van vandaag nog steeds smoor- en smoorverliefd op elkaar. Dat stralen zij dan ook echt uit.

Dit mooie stel is onlangs in het diepste geheim getrouwd. Mikky deelde gisteren een reeks trouwfoto’s en daarbij schreef zij: ‘Happy birthday to my husband.’ Op de foto’s zien wij niet alleen een mooi, blij stel, maar ook de trouwringen, het boeket en de aangesneden taart komt voorbij. Het geluk spat er vanaf. Wat zagen Mikky en Frenkie er prachtig uit.

Wij feliciteren het stel met hun huwelijk.

Bron en Beeld: Instagram Mikky Kiemeney

Delen

Meer over Frenkie de Jong

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney overladen met lieve reacties op gezinskiekje
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney overladen met lieve reacties op gezinskiekje
Lees alle artikelen over Frenkie de Jong