100%NL Magazine Gaby Blaaser
Zie ook:
Delen

Gaby Blaaser straalt als nooit tevoren: ‘De liefde van mijn leven’

Gaby ziet er heel gelukkig uit en dat allemaal omdat zij al maanden op een roze wolk zit. Wij begrijpen het helemaal!

Gaby Blaaser

Ze is een onwijs knappe vrouw, heeft een afgetraind lichaam en laat regelmatig de harten van alle mannen sneller kloppen: Gaby Blaaser. De mooie verschijning werd bekend bij het Nederlandse publiek als soapie, toen zij verschillende rollen speelde in onder andere Onder Weg Naar Morgen, Spangas en Goede tijden, Slechte tijden.

Breuk

Ruim een jaar geleden verloor Gaby haar hart aan Robin en met hem kreeg zij een dochtertje, Isabella. Een maand geleden deelde Gaby een bericht, waarin zij schreef over het feit dat zij niet meer met Robin samen is.

Grootste liefde

Gaby deelt dagelijks de leukste en mooiste foto’s op Instagram, maar die met haar dochter blijven toch onze favoriet. Vandaag plaatst zij een stralend kiekje met Isabella in haar armen en daarbij schrijft zij: ‘De liefde van mijn leven.’ Gaby ontvangt in een korte tijd heel veel liefdevolle reacties. ‘Niks laat je meer stralen dan je eigen kindje !!! EN JE STRAALT’ en ‘Supermommy! Je straaaalt!!!’, schrijven twee volgers. Het is echt zo: Gaby straalt enorm en dat is heel mooi om te zien.

Bron en Beeld: Instagram Gaby Blaaser

Delen

Meer over Gaby Blaaser

Groot verlies voor Gaby Blaaser 'Vandaag nemen wij afscheid van jou..'
Groot verlies voor Gaby Blaaser ‘Vandaag nemen wij afscheid van jou..’
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Gaby Blaaser