100%NL Magazine Sylvia Geersen
Zie ook:
Delen

Geëmotioneerde Sylvia Geersen over relatiebreuk “Het is nog vers”

Sylvia Geersen spreekt zich voor het eerst uit over de relatiebreuk..

Sylvia Geersen

Nadat Gaby Blaaser een gooi naar de liefde deed tijdens het programma De Bachelorette was het deze keer de beurt aan niemand minder dan de bloedmooie Sylvia Geersen. In het sprookjesachtige Zuid-Afrika streden de uitverkorene mannen om het hart van Sylvia. Kapitein Joris ontving de allereerste impression roos én de allerlaatste roos. Hij bleek de ware liefde te zijn voor Sylvia Geersen. De liefde spatte van het scherm af toen de twee elkaar eindelijk konden kussen.

Relatiebreuk

Helaas heeft het sprookje niet lang mogen duren. Sylvia Geersen maakte onlangs het verdrietige nieuws bekend dat zij en Joris er een punt achter hebben gezet. Voor de camera van Shownieuws spreekt zij zich voor het eerst uit over de breuk. “Waarom het niet gelukt is? Ja, dat is wel privé natuurlijk”, begint Sylvia. “Joris en ik houden nog steeds van elkaar, en hebben iedere dag nog contact, alsof er niks veranderd is. Maar af en toe loop het zo… Ik weet het zelf ook even niet. Het is nog heel vers.”

“Het is even goed zo”, vervolgt ze. “Er stond ook veel druk op ons. Mensen vroegen vaak: zijn jullie nog samen? Op een gegeven momenten dachten we: even de druk eraf en we zien wel hoe het verder loopt.”

https://www.instagram.com/p/CrV_siytDw6/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Sylvia Geersen, Shownieuws

Delen

Meer over Sylvia Geersen

Smoorverliefde Sylvia Geersen deelt zoenende foto met haar grote liefde
Smoorverliefde Sylvia Geersen deelt zoenende foto met haar grote liefde
Bachelorette Sylvia Geersen krijgt schrik van haar leven na het zien van haar hoofd als kunstwerk
Bachelorette Sylvia Geersen krijgt schrik van haar leven na het zien van haar hoofd als kunstwerk
Lees alle artikelen over Sylvia Geersen