100%NL Magazine The Masked Singer
Delen

WOW: Zó hoog is de geldboete voor The Masked Singer

Het is als deelnemer van The Masked Singer natuurlijk ten strengste verboden om te zeggen dat je in één va de kostuums zit, maar dat je er zó'n hoge boete voor krijgt, wisten wij niet...

The Masked Singer

Het is al jarenlang één van de bekendste programma’s op RTL 4: The Masked Singer. Het concept is simpel: verschillende BN’ers treden op in een gigantisch kostuum. De juryleden moeten doormiddel van hints en de stem proberen te raden wie er in het kostuum zit. Hoewel het voor sommige kijkers makkelijk te raden lijkt, vinden de juryleden het maar wat lastig.

Geldboete

Als je meedoet aan dit programma, is het natuurlijk de bedoeling dat niémand erachter komt dat jij in het kostuum zit. Dan is het programma namelijk al snel verpest. Er staat dan ook een hoge geldboete op het verspreken. In het eerste seizoen deed Eddy Zoëy mee als papegaai. Hij vertelde destijds bij Beau dat er een geldboete van 2 ton of zelfs 2,5 ton tegenover staat. Dat is een hele hoop geld!

Het lijkt misschien makkelijk om dit een aantal weken geheim te houden, maar op televisie krijgen deelnemers vaak de vraag of zij meedoen. Dit moeten zij op dat moment gelijk ontkennen en dat terwijl sommige presentatoren of presentatrices flink doorvragen.

Zou jij geschikt zijn om in zo’n kostuum te zitten en dit wekenlang geheim te houden?

Bron en Beeld: Story

Delen