100%NL Magazine uit elkaar
Delen

BREAK-UPS: Déze geliefde stellen gingen uit elkaar in 2020

2020, het jaar van ups en downs. Waar anderen elkaar juist vonden in tijden van de lockdown en maatregelen, besloten andere koppels om de handdoek in de ring te gooien. Naast heel veel mooi babygeluk en nieuwe relaties, zijn er ook een hoop geliefde stellen uit elkaar gegaan in 2020.

Marco en Leontine Borsato

‘Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan’, dit maakten Marco en Leontine bekend in februari 2020. Het stel kreeg samen drie prachtige kinderen.

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne

Rico en Jacky waren 13 jaar bij elkaar en hebben samen drie kinderen: Jazlynn, Mikayla en Vince.

Nicolette Kluijver en Joost Staudt

Nicolette heeft aan Story laten weten dat ze uit elkaar zijn en als vrienden verder gaan. “Ik denk dat het maar het beste is dat het een keer naar buiten komt. Het wordt ook steeds moeilijker met al die vragen en roddels die ontstaan. Maar het klopt. We zijn uit elkaar en gaan als vrienden verder. We zijn nu als gezin in Oostenrijk. Het gaat Joost en mij nu om het geluk van onze kinderen. Ik hoop dat mensen dat begrijpen en respecteren.”

Rachel Hazes & Mike

‘Wij hebben in goed overleg besloten om als vrienden uit elkaar te gaan. Een moeilijke beslissing maar wel de enige juiste’, zo liet Rachel in juni weten dat haar relatie met Mike over is.

Dirk en Gertrude Kuyt

In juni lieten ook Dirk en Gertrude Kuyt weten uit elkaar te gaan. ‘Het vuur van de relatie doofde’, aldus Dirk. Het stel kreeg samen 4 kinderen.

Boer Bastiaan en Milou

Ze waren een geliefd stelletje uit het populaire programma Boer Zoekt Vrouw. Helaas werd afgelopen Kerst bekend dat het stel niet langer samen is. Milou laat weten: ‘Ik had er voor willen vechten, maar ik kan niemand dwingen om hetzelfde te doen. Het was niet mijn keuze.’

 

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen