100%NL Magazine Sherida Spitse
Zie ook:
Delen

Zó ziet het gelukkige gezinnetje van Sherida Spitse eruit!

De Oranje Leeuwin Sherida Spitse heeft niet alleen een horde aan voetbalfans, thuis heeft ze ook een hele mooie achterban!

Sherida en Jolien zijn samen na acht jaar nog steeds super gelukkig! Het gelukkige stel heeft sinds 2017 zoon Jens en trouwden in juli 2018. Het lichtblonde jongetje steelt alle harten en Jolien heeft alles over voor haar voetballende vrouw. Momenteel zijn Jolien en Jens ook in Frankrijk, om Sherida tijdens het Wk aan te moedigen. RTL Nieuws sprak Jolien!

Jolien: ‘Ik heb altijd gezegd: als je in het buitenland kunt gaan voetballen, dan moet je dat doen.’ En dat moment kwam in 2014, toen Sherida ging voetballen bij Lillestrøm SK in Noorwegen. Jolien gaf haar eigen vertrouwde leventje op en volgde Sherida. ‘Ze is heel belangrijk voor me. We halen elkaar omhoog en niet neer. Ik heb altijd veel voor haar over gehad, waardoor zij verder is gekomen. Dat heb ik uit liefde gedaan.’, aldus Jolien tegen RTL Nieuws.

Nieuwe baby op komst!

Het liefdesgeluk voor Sherida en Jolien wordt uitgebreid, want Jolien is in verwachting van hun tweede kindje! ‘Op 2 januari ben ik uitgerekend’, deelt Jolien. Een derde kindje wordt niet uitgesloten. ‘Als we een derde zouden willen over een paar jaar, dan mag Sherida het dragen. Ze is nu 29 en weet nog niet of ze dat wel wil. Ik heb het altijd aan haar gelaten. Ze wil nu voor het voetbal gaan en dat respecteer ik.’

https://www.instagram.com/p/By-hSYyCDtb/

https://www.instagram.com/p/BySSTAWiC8-/

Beeld: Sherida Spitse Bron: RTL Nieuws

Delen