100%NL Magazine Gerard Joling
Zie ook:
Delen

VIDEO: Gerard Joling brengt emotioneel eerbetoon aan zijn moeder

Het is alweer twee weken geleden dat Gerard Joling afscheid moest nemen van zijn geliefde moeder Janny. Op social media brengt hij een emotioneel eerbetoon aan zijn moeder.

Overlijden moeder Janny

Het was een zware klap voor Gerard, het overlijden van zijn moeder Janny. Zijn geliefde moeder was niet alleen zijn moeder, maar ook zijn allergrootste fan. Ze was stapel op Gerard en ging dan ook vaak met hem mee naar optredens.

Op Instagram liet een droevige Gerard weten: ‘Tot ons grote verdriet is mijn lieve moedertje vanmorgen op 92 jarige leeftijd overleden. Mijn moeder kreeg drie dagen geleden een dubbele longontsteking (het was geen Corona). Zij heeft de afgelopen dagen in het ziekenhuis gelegen, waar zij ontzettend goed is verzorgd.Vannacht ben ik bij mama in het ziekenhuis blijven slapen en heb ik haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden.’

Janny Joling werd 92 jaar oud.

Afscheid

Een paar dagen na het overlijden van Janny vond haar afscheid plaats. Gerard liet toen weten: ‘Het hakt er vreselijk in.’

De zanger kon het zelf niet opbrengen om tijdens de uitvaart te zingen. Zijn goede vriendin Karin Bloemen deed dat wel, zij zong het nummer ‘Geen kind meer’.

Emotioneel eerbetoon

Iedere week maakt Gerard Joling een leuke vlog voor zijn fans. Zijn moeder Janny kwam regelmatig voorbij tijdens zijn filmpjes. De ene keer bracht Gerard zijn moedertje bloemen en de andere keer nam hij haar in de maling. Janny had er altijd zin in en straalde tijdens de vlogs.

Gerard heeft dus genoeg beeldmateriaal samen met zijn moeder. Van alle archiefbeelden heeft hij nu een emotioneel eerbetoon aan zijn moeder gemaakt, deze deelt hij via social media.

De reacties stromen binnen voor Gerard. Zo plaatsen Britt Dekker en Jan Versteegh hartjes onder de post. Ook de fans van Gerard vinden het een hele mooie video geworden.

Bron en Beeld: Instagram Gerard Joling

Delen

Meer over Gerard Joling

LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: 'Ik heb een heel spannend leven'
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: ‘Ik heb een heel spannend leven’
Lees alle artikelen over Gerard Joling