100%NL Magazine Gerard Joling
Zie ook:
Delen

Gerard Joling openhartig over kinderwens: ‘Ben er serieus mee bezig geweest’

Vanaf donderdag 9 november ligt de allernieuwste editie van 100%NL Magazine in de winkels. Met op de cover: Gerard Joling & Karsu.

Tijdens het interview is Gerard bijzonder openhartig over zijn kinderwens.

Gerard Joling

Wie kent ‘m niet? Gerard Joling, ofwel ‘Geer’ voor intimi, is zo’n beetje het stralende middelpunt van elk feestje. Met zijn kenmerkende hoge noten en zijn altijd fonkelende outfits, is hij een vaste waarde in de Nederlandse showbizz. Maar Geer is niet alleen zanger; hij is ook presentator, acteur en hilarische realityster.

Kinderwens

Op de nieuwste editie van 100%NL Magazine staan niemand minder dan Gerard Joling en Karsu op de cover. Tijdens het interview wordt alles besproken, zo ook het onderwerp kinderen…

100%NL Magazine: Heb jij het gezinsleven nooit gemist Gerard?

Gerard: ‘Ik heb altijd heel erg van kinderen gehouden, en dat doe ik nog steeds. Ik heb wel de kans gehad, en ben er serieus mee bezig geweest in relaties – zullen we het wel doen, of niet? Maar altijd kwam er iets tussen, of het antwoord was uiteindelijk ‘nee’. Heb ik er spijt van dat het er nooit van is gekomen? Ik weet het niet. Mijn zus heeft drie kinderen, mijn broer heeft er vier, die hebben zelf alweer kinderen. Ik ben dol op ze, altijd geweest, maar ik vind het wel goed zo. Tenzij ik het oude zangzaad nog ergens kan verkopen, natuurlijk. Je weet nooit hoe het loopt! Geluk zit in een klein hoekje.’

Benieuwd naar het hele interview tussen Gerard en Karsu? Dat lees je in de nieuwste editie van 100%NL Magazine. (Verkrijgbaar vanaf 9 november 2023)

Delen

Meer over Gerard Joling

Pijnlijk ongeluk voor Gerard Joling: 'Mijn hemel wat doet dat zeer'
Pijnlijk ongeluk voor Gerard Joling: ‘Mijn hemel wat doet dat zeer’
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
Lees alle artikelen over Gerard Joling