100%NL Magazine Gerard Joling
Zie ook:
Delen

Gerard Joling reageert op keiharde kritiek: ‘Een beetje jammer’

Nadat Gerard Joling met de grond gelijk werd gemaakt tijdens de laatste uitzending van Even tot Hier, reageert de zanger nu zelf op de kritiek.

Gerard Joling

Gerard Joling, de Nederlandse entertainer die altijd weet hoe hij een feestje moet bouwen! Met zijn onmiskenbare stemgeluid en charismatische persoonlijkheid heeft Gerard de harten van het publiek veroverd en is hij uitgegroeid tot een icoon in de Nederlandse entertainmentwereld.

Als zanger, presentator en allround showman heeft Gerard talloze hits op zijn naam staan en ontelbare gedenkwaardige momenten op televisie gecreëerd. Fans van Gerard smeken dan ook om meer van hem te zien op televisie. Zijn energie is grenzeloos en zijn passie voor muziek en entertainment is aanstekelijk.

Reactie op heftige kritiek

In de laatste aflevering van ‘Even tot Hier’ is zondagavond stevig uitgehaald naar Gerard Joling. In het populaire programma werden oude beelden van de zanger getoond en werd zelfs een nummer gezongen waarin werd gesuggereerd dat ze willen dat de zanger emigreert. Vandaag reageert Gerard Joling zelf op deze satire…

Aan De Telegraaf laat Gerard weten: ‘Niet zo chic, die zoenfilmpjes, maar ik moest er wel om lachen. Maar om mij nou gelijk viezerik te noemen, dat is een beetje jammer. Er zijn ergere dingen in de wereld aan de hand.’

Bron: De Telegraaf

Delen

Meer over Gerard Joling

Pijnlijk ongeluk voor Gerard Joling: 'Mijn hemel wat doet dat zeer'
Pijnlijk ongeluk voor Gerard Joling: ‘Mijn hemel wat doet dat zeer’
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
Lees alle artikelen over Gerard Joling