GEWELDIG: Natasja Froger kan geluk niet op om déze reden!
Zie ook:
Delen

GEWELDIG: Natasja Froger kan geluk niet op om déze reden!

Niet alleen Natasja, maar nog veel meer mensen zijn door het dolle, want het eerste vaatje haring is voor een mega record geveild.

Eerste vaatje haring

Ieder jaar wordt het eerste vaatje haring geveild en hier wordt altijd een gigantisch bedrag mee opgehaald. Dit jaar gaat de opbrengst naar Voedselbanken in Nederland. Er is dit jaar een bedrag van 159.000 opgehaald door tientallen bieders bij elkaar en dat is een recordbedrag. Er vond vanaf 100.000 euro nog een strijd plaats tussen de jonge ondernemingen The FishLovers en Budget Thuis. Doordat Budget Thuis het laatste bod uitbracht, voordat de veilingmeester afhamerde, werden zij de trotse eigenaar van het eerste vaatje haring met de vangst van 2023. Het Nederlands Visbureau organiseerde dit jaar de veiling van het eerste vaatje, waarbij Natasja Froger ook aanwezig was.

Na afloop van de veiling mochten alle bieders en gasten de Hollandse Nieuwe proeven tijdens de proeverij. Naast het traditionele haringhappen vanaf de staart, gingen er ook heerlijke haringamuses rond. Verder waren de tafelzuren van Kesbeke, Bols korenwijn en speciale biersoorten van de Haagse brouwer De Kompaan aanwezig. De haring zelf werd verzorgd door Atlantic. Alles om er een heerlijke, onvergetelijke middag van te maken dus.

Reactie Budget Thuis

Sebastiaan Rigter, CCO van Budget Thuis: ‘We hebben deelgenomen aan de veiling van het eerste vaatje haring, omdat we graag de Voedselbanken steunen.’ Budget Thuis heeft een merkcampagne waar dit evenement een knipoog naar is. ‘Alles onder één dak’. Hierin hebben haring en ui een hoofdrol. ‘Het idee achter de campagne is gebaseerd op vergelijkingen, waarbij we communiceren dat het heel logisch is al je energie- en telecomdiensten voor thuis gewoon bij één partij te combineren. We gebruiken de haring en ui als metafoor, waarbij de uitjes worden afgehaald bij de ene kraam en de haring bij de andere.’

Vangst 2023

Vanaf vandaag zijn de Hollandse nieuwe weer te proeven en deze hebben even op zich laten wachten, maar het gaat om de kwaliteit van de haring en die was vorige week nog niet goed genoeg. ‘het was het wachten waard!’, is wat het keurpanel erover zegt. Wij kunnen het niet afwachten om deze te proeven!

Bron en Beeld: visbureau

Delen

Meer over Natasja Froger

Natasja Froger stralend in sexy bruidsjurk 'Nog elke dag gelukkig'
Natasja Froger stralend in sexy bruidsjurk ‘Nog elke dag gelukkig’
René en Natasja Froger over nieuw gezinslid: 'Helemaal verliefd'
René en Natasja Froger over nieuw gezinslid: ‘Helemaal verliefd’
Lees alle artikelen over Natasja Froger