100%NL Magazine Dave Roelvink
Zie ook:
Delen

Gezin Dave Roelvink geniet met volle teugen van zonovergoten vakantie!

Dave Roelvink geniet van een heerlijke vakantie op Curaçao. En het is een hele speciale vakantie voor Dave en Jazzlyn, want het is hun eerste vakantie samen als gezinnetje!

Dave Roelvink

Dave Roelvink is alweer een tijdje gelukkig met zijn jeugdliefde Jazzlyn. Dave en Jazzlyn hadden eerder een relatie, maar die strandde in 2015. Kort daarna kreeg Dave een relatie met advocate Julia.

Nadat zijn relatie met Julia strandde besloot een gezamenlijke vriendin van Dave en Jazzlyn de twee te herenigen. Dave zei destijds tegen RTL Boulevard: ‘Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten.’

Zoontje Dean

De twee tortelduifjes kwamen terug bij elkaar, werden opnieuw verliefd én kregen samen een kindje. Vorig jaar in oktober werd hun zoon Dean geboren.

Dave schreef toen op Instagram: ‘Dean Roelvink 30 – 10 – 21. Vernoemd naar en eerbetoon aan me aller liefste omaatje (Dien) in de hemel. wat zal je trots zijn daar boven.’

Inmiddels groeit Dean als kool en deelt Dave regelmatig de allerliefste foto’s van zijn kleine mannetje. Zo postte Dave laatst nog deze té schattige foto van Dean in een berenpakje.

Vakantie!

Samen met zijn vriendin Jazzlyn en zoontje Dean geniet Dave van een zonovergoten vakantie op Curaçao. Zon, zee en strand: de kiekjes die Dave deelt zijn jaloersmakend!

Toch ging niet álles van een leiden dakje, want tijdens zijn vakantie besloot Dave om naar een lokale kapper te gaan. Dat verliep ietsje anders dan verwacht, want in plaats van een hip kapsel liep Dave rond met een hanekam! De hilarische beelden van Dave zie je hier.

De kleine Dean doet het hartstikke goed en geniet ook met volle teugen van de aandacht van zijn papa en mama. Dave deelde deze te schattige beelden via Instagram.

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink