100%NL Magazine Johnny de Mol jong
Zie ook:
Delen

Dit is het prachtige gezin van Johnny de Mol!

Johnny de Mol is gezegend met een prachtig gezin van vijf!

Johnny de Mol

Johnny de Mol is bekend als Nederlands programmamaker, ondernemer, zanger, diskjockey, acteur en presentator. Als zoon van John de Mol en Willeke Alberti ontdekte Johnny al snel dat hij interesse had in het artiestenvak. Momenteel is Johnny presentator op de Nederlandse televisie. Hij heeft al heel wat presentatieklussen op zijn naam staan.

Huwelijk

Het is alweer 5 jaar geleden dat Johnny in het huwelijksbootje stapte met zijn grote liefde Anouk van Schie. Samen kregen ze twee kinderen: Johnny jr. en Fender. Anouk kreeg 8 jaar geleden dochter Kiki met haar toenmalige partner. Het gezin van vijf woont in een prachtige villa.

Zeldzaam kiekje

Johnny deelt veel foto’s en video’s van zijn werk, maar zijn gezin zien wij niet vaak voorbijkomen. In de coronacrisis deelde hij een zeldzaam kiekje van zijn vrouw en twee kinderen. Degene die mist op deze foto, is Anouks dochter Kiki. De twee broertjes glimlachen naar elkaar en zij lijken het duidelijk goed met elkaar te kunnen vinden. Zo leuk om te zien. Wat een prachtig gezinnetje…

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Johnny de Mol

Johnny de Mol openhartig over heftig jaar: 'In bed met de gordijnen dicht'
Johnny de Mol openhartig over heftig jaar: ‘In bed met de gordijnen dicht’
Johnny de Mol vertelt over heftige periode na overlijden van zus Daniëlle
Johnny de Mol vertelt over heftige periode na overlijden van zus Daniëlle
Lees alle artikelen over Johnny de Mol