100%NL Magazine Drielingmoeder Tatiana
Delen

Gezinsuitbreiding voor drielingmoeder Tatiana!

Heel blij nieuws voor drielingmoeder Tatiana, ze heeft gezinsuitbreiding gekregen!

Drielingmoeder Tatiana

In het geliefde tv-programma ‘Meer dan Verwacht’ stal de alleenstaande moeder Tatiana met haar drieling Hope, Faith en Charity de harten van het publiek. Het opvoeden van de drieling door Tatiana, geheel op eigen kracht, kent zijn uitdagingen maar haar vermogen om rustig te blijven en de nuchterheid te bewaren maakte een diepe indruk op de kijkers. Haar verhaal en haar karakter maakten haar onmiddellijk tot een favoriet onder de fans van ‘Meer dan Verwacht’.

Gezinsuitbreiding

Als alleenstaande moeder heeft Tatiana haar handen vol aan haar drie dochters Hope, Faith en Charity. Tatiana is een echter powermama en doet alles voor haar kinderen, we kunnen dan ook niets anders dan respect voor haar hebben. Ze draait nergens haar handen voor om, gaat altijd door én blijft altijd positief.

En hoe leuk: er komt nog meer gezinsuitbreiding voor Tatiana! Op Instagram laat ze weten: ‘We hebben er een kleintje bij’. Het gaat om een konijn. We kunnen ons goed voorstellen dat de meiden helemaal door het dolle zijn. Tatiana heeft het beestje overgenomen van een vorige eigenaar die niet meer voor hem kon zorgen.

Beeld: Instagram

Delen