100%NL Magazine zoon Linda de Mol
Zie ook:
Delen

Na verdrietige periode gezinsuitbreiding voor Linda de Mol

Linda de Mol zit al dagen op een wolk en dat snappen wij maar al te goed.

Familie de Mol

Het is dé media-familie van Nederland: familie de Mol. Met aan het hoofd van de familie: John de Mol jr. Hij is een media-magnaat, ondernemer en bedenker van verschillende populaire programma’s zoals The Voice.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de zus van John: Linda de Mol. Minstens net zo succesvol als haar broer John. Linda heeft haar eigen mediaplatform LINDA., presenteert verschillende programma’s en is bedenker van talloze succesvolle films en series. Een bezige bij!

Als je dacht dat het daar ophield met de familie Mol heb je het mis, want de zoon van John is Johnny de Mol! Ook een bekende in BN’er land. Hij is acteur, zanger en programmamaker.

Gezinsuitbreiding voor Linda

Begin maart overleed het hondje van Linda de Mol en daar heeft de familie flink wat tranen om gelaten. De liefde voor honden zit bij het gezin van Linda in het bloed en daarom hebben zij nu twee nieuwe vriendjes thuis. RTL Boulevard meldt dat Linda voor twee labrador hondjes heeft gekozen en zij luisteren naar de namen: Molly en Lulu. ‘Die worden dus elke avond uitgelaten door Jeroen Rietbergen’, vertelt Lex Uiting. Linda’s geluk kan duidelijk niet op, nu zij weer samen met haar geliefde is én twee nieuwe hondjes heeft.

Bron: RTL Boulevard en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
Lees alle artikelen over Linda de Mol