100%NL Magazine ANP Jeroen van der Boom
Zie ook:
Delen

Meegenieten met de gezinsvakantie van Jeroen van der Boom

Net als veel andere BN'ers, genieten ook Jeroen van der Boom en zijn gezin van een heerlijke skivakantie in Saalbach. Wij genieten mee!

Gezin

Jeroen van der Boom kennen we allemaal als Nederlandse zanger van het nummer ‘Jij bent zo’. Jaarlijks staat hij samen met René Froger, Jan Smit en Gerard Joling op het podium tijdens de concerten van de Toppers. Vorig jaar was het een extra speciale editie, want zijn zoon, Luuk stond ook op het podium tijdens deze concertreeks. Leuk om te zien dat hij in de voetsporen van zijn vader treedt.

Jeroen is al jaren samen met zijn vrouw, Dany, waarmee hij in 2011 trouwde. Samen kregen zij twee kinderen: Daan en Luuk, degene die optrad tijdens de concerten van de Toppers. Samen met zijn vrouw en kinderen geniet Jeroen onwijs van alle mooie momenten in het leven. Het gezin gaat dan ook regelmatig samen op vakantie.

Wintersport

Eind 2022 genoot familie van der Boom nog van een gezinsvakantie in Curacao, maar dit keer zoeken zij het iets kouder op. Het gezin geniet momenteel van een heerlijke wintersport in Saalbach. Bovenop de berg in Oostenrijk, een berg vol sneeuw, een strakblauwe lucht en een stralende zon. Wat wil een mens nog meer? Zo te zien heeft het gezin het onwijs naar hun zin in Saalbach en wij genieten mee.

Bron: Instagram Jeroen van der Boom en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Jeroen van der Boom

VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam
Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!
Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!
Lees alle artikelen over Jeroen van der Boom