100%NL Magazine ANP Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom

Hij is zanger en presentator: Jeroen van der Boom. Jeroen van der Boom brak in 2007 door met het nummer ‘Jij bent zo’. Vanaf toen ging het hard met de carrière van Jeroen. Na zijn grote doorbraak met ‘Jij bent zo’ scoorde Jeroen nog een aantal hits met onder andere ‘Eén Wereld’ en ‘Betekenis’.

In 2008 nam Jeroen de plaats van Gerard Joling in binnen De Toppers. Samen met de andere Toppers, destijds Gordon en René Froger, deed Jeroen ook mee aan het Eurovisie Songfestival.

Inmiddels heeft Jeroen ook al heel wat tv-klussen op zijn naam staan. Hij deed mee aan verschillende programma’s en sinds 2020 presenteert hij het programma ‘Hoge Bomen’.

Gezin

Jeroen van der Boom heeft twee zoons samen met zijn vrouw Dany: Luuk en Daan. Samen vormen Jeroen, zijn vrouw en kinderen een hecht gezin.

Tweeling

Wat veel mensen niet van Jeroen weten is dat hij ook nog een tweelingzus heeft, Iris. Jeroen en zijn zus hebben altijd een goede band gehad. Aan de Margriet vertelde Jeroen eerder: ‘Mijn tweelingzus Iris en ik waren als kind altijd samen. Pas in de puberteit gingen we meer onze eigen weg. Jongetjes blijven achter, hè?’