100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

Frans over gezondheid Mariska: ‘Waren heftige weken met een hoop spanning’

Via social media geeft Frans Bauer een update over de gezondheid van zijn vrouw Mariska. Zij kreeg twee weken geleden een herseninfarct.

Gezin Frans Bauer

Frans en Mariska zijn al jaren gelukkig getrouwd. Samen hebben ze een hartstikke fijn gezin, met maar liefst vier prachtige zonen!

Met zoveel jongens thuis was het kwestie van tijd totdat er ook schoondochters in het spel kwamen. En inmiddels zijn de 3 oudste zoons voorzien van een prachtige vriendin!

Zoon Christiaan heeft de liefde gevonden bij Kim Wijers, zoon Jan bij Berenice van der Weele en Frans bij Senna van Strien. Afgelopen zomer ging het gehele gezin samen op de foto, met natuurlijk de schoondochters erbij! Die foto zie je hier.

Herseninfarct

Twee weken geleden maakte Frans Bauer bekend dat zijn geliefde vrouw Mariska een herseninfarct heeft gehad. “Voor ons als gezin is het jaar helaas niet zo goed begonnen. Onze Mariska is deze week getroffen door een herseninfarct en we zijn enorm geschrokken. De komende tijd gaan we haar steunen en werken aan haar herstel.”

Dat was natuurlijk heel erg schrikken voor het gezin Bauer, maar gelukkig liet Frans toen al weten dat Mariska weer thuis was, en dat alles naar omstandigheden goed ging.

‘Een hoop spanning’

Na het heftige bericht van de herseninfarct van Mariska leefde heel Nederland met het stel mee. Vanuit alle hoeken kwamen de beterschapswensen en kaartjes binnen. Via social media bedankt Frans voor alle lieve berichten en geeft hij een update over de gezondheid van zijn vrouw.

Frans: ‘Hallo allemaal, het waren twee heftige weken met een hoop spanning en heel veel vragen. Gelukkig gaat het met Mariska heel erg goed. We zijn dankbaar dat de behandelingen goed aanslaan en dat er al veel vooruitgang is geboekt. Bedankt allemaal voor de bloemen de kaarten de fruitmanden en alle lieve berichten xxx’

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
Emotionele Frans Bauer: 'Als zij er niet meer is, zou ik dat echt verschrikkelijk vinden'
Emotionele Frans Bauer: ‘Als zij er niet meer is, zou ik dat echt verschrikkelijk vinden’
Lees alle artikelen over Frans Bauer