Babynieuws voor Gijs Staverman!
Zie ook:
Delen

Babynieuws voor Gijs Staverman!

Heel mooi babynieuws voor Gijs Staverman, die helemaal door het dolle heen is van blijdschap!

Gijs Staverman

In 1991 was Gijs Staverman voor het eerst op de landelijke radio te horen, bij radio Veronica. Inmiddels zijn we alweer heel wat jaartjes verder en is Gijs nog altijd te horen op de radio.

Maar niet alleen op de radio, ook op televisie heeft Gijs Staverman een hele carrière! Zo heeft hij ontzettend veel programma’s gepresenteerd, maar deed hij zelf ook wel eens mee. Zoals in 2005, toen hij een van de kandidaten was in het immens populaire programma Wie is de Mol.

Babynieuws!

Vandaag deelt Gijs ontzettend leuk babynieuws met zijn volgers op Instagram! Hij wordt binnenkort namelijk voor de allereerste keer trotse opa.

‘Zo bijzonder ♥️ #eerste #kleinkind #ever’

Hoewel Gijs van zichzelf geen biologische kinderen heeft, neemt hij wel de rol van bonuspapa op zich voor de kinderen van zijn vriendin Cher. Cher heeft een dochter Chanelle en daarnaast ook nog twee pleegkinderen Milan en Liya. Op Instagram deelt Gijs regelmatig de leukste kiekjes van het gezinsgeluk van Gijs en Cher. Zo schreef hij laatst op de 12e verjaardag van Liya: ‘Ik ben beretrots op mijn dochter Liya!’.

In de foto die Gijs deelt tagt hij dochter Chanelle, dus waarschijnlijk is zij in blijde verwachting. Wat een geweldig nieuws!

Bron en Beeld: Instagram Gijs Staverman

Delen