100%NL Magazine Glennis Grace ANP
Zie ook:
Delen

Glennis Grace laat alle harten weer smelten bij America’s Got Talent!

Glennis Grace zong wederom weer de sterren van de hemel in de tweede liveshow van America’s Got Talent. Glennis koos voor het nummer ‘Never Enough’ uit de film ‘The Greatest Showman’. Sommige mensen vonden Glennis ‘de beste in de competitie’ en anderen vonden dat ze het nummer zelfs beter zong dat het origineel!

Ook de juryleden waren wederom ontroerd van haar sensationele optreden. Simon Cowell noemde haar briljant, classy en fantastisch. Howie Mandel vond dat ze de absolute wow-factor had en Mel B gaf aan dat ze respect had voor Glennis vooral omdat ze dit maar eventjes flikt als alleenstaande moeder.

Voorafgaand aan het filmpje vertelt Glennis nog een stukje over zichzelf en wordt ze zelfs emotioneel:

“Ik droomde er als kind van om voor een groot publiek te zingen, maar ik had niet het zelfvertrouwen dat daarvoor nodig is. Ik was bang om mezelf te laten zien en dacht dat ik niks waard was. Ik ben nu veertig en heb geen tijd meer om onzeker te zijn. Ik moet het nu laten zien, maar voel me toch weer dat kind van toen.”

Het is nog niet bekend of Glennis doorgaat naar de halve finale. Komende nacht is er nog een liveshow waarin we horen of Glennis werkelijk doorgaat.

Bron: De Telegraaf | Beeld: ANP

Delen

Meer over Glennis Grace

Glennis Grace deelt geweldig nieuws met vriend: 'We werden één'
Glennis Grace deelt geweldig nieuws met vriend: ‘We werden één’
ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Glennis Grace!
ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Glennis Grace!
Lees alle artikelen over Glennis Grace