100%NL Magazine Beau
Zie ook:
Delen

Goed nieuws voor kijkers ‘Five days inside’

De afgelopen weken hebben wij met Beau van Erven Dorens een kijkje kunnen nemen in gesloten instellingen. Het programma 'Five days inside' was superpopulair en gisteren was alweer de laatste aflevering. Gelukkig plaatste Beau een hoopvol bericht op Twitter.

https://mobile.twitter.com/BeauvanED/status/981287730666762241?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E981287730666762241&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.100pmagazine.nl%2Fnieuws%2Fbners%2Fbeau-van-erven-dorens-five-days-inside%2F

Het bezoek van Beau aan het Brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis trok 1,08 miljoen kijkers. Verder logeerde hij in een hospice, TBS-kliniek, een jeugdgevangenis en een wooninstelling voor gehandicapten. Beau had het duidelijk zwaar in vele afleveringen, maar liet een prachtig beeld zien van plekken waar je normaal gesproken niet mag en kan binnenkijken.
2e seizoen?
Gisteravond plaatste Beau een hoopvol bericht op zijn Twitteraccount, waaruit blijkt dat er wat hem betreft een 2e seizoen komt. Nu nog hopen dat RTL het er ook mee eens is!RTL maakte later vandaag bekend dat het seizoen er daadwerkelijk zal komen! YES!

Bron: RTLBoulevard.nl

Delen

Meer over Beau van Erven Dorens

Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: 'Wat een geluk dat ik haar heb getroffen'
Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: ‘Wat een geluk dat ik haar heb getroffen’
WHAT!? Beau van Erven Dorens shockeert volgers met lang, krullend haar
WHAT!? Beau van Erven Dorens shockeert volgers met lang, krullend haar
Lees alle artikelen over Beau van Erven Dorens