100%NL Magazine Jacqueline Govaert
Delen

Goed nieuws: Krezip is weer bij elkaar!

Kan het waar zijn? Een klok op een roze achtergrond op de officiële pagina van Krezip, zorgden er voor dat geruchten het land door gingen over een mogelijke reünie van de band. Je kan wachten tot de klok is klaar met aftellen, of je belt even met de band. Want, ja, het is waar! Krezip komt terug naar Pinkpop!

Op de officiële website van Krezip stond er afgelopen weekend opeens een roze pagina met een aftellende klok, die lijkt af te tellen naar vanavond 19:30. Ook waren er roze vlekken op de Instagram-pagina’s van de bandleden geplaatst.  Fans van Krezip waren in rep en roer over wat dit nou kon betekenen, totdat Veronica-dj Giel Beelen vanochtend de band belde en het nieuws bevestigde: Krezip komt inderdaad weer bij elkaar voor Pinkpop!

Pinkpop

Krezip brak in het jaar 2000 door met een legendarisch optreden op Pinkpop, en stond in de daaropvolgende acht jaar nog vier keer op het podium in Landgraaf. Tien jaar geleden ging de band uit elkaar, met enkele speciale optredens op Pinkpop, bijvoorbeeld om in te vallen voor Depeche Mode en Amy Winehouse. Meer informatie zal waarschijnlijk vanavond naar buiten komen, als de klok op de website helemaal is afgeteld! Spannend!

Bron: 1limburg.nl | Beeld: Instagram

Delen