100%NL Magazine Goldband
Zie ook:
Delen

Goldband: ‘We zijn gestopt. Het liep lichtelijk uit de hand’

Goldband won eerder deze week nog een Edison. Frank Dane besloot hem daarom even te gaan bellen over de situatie.

Goldband

Goldband is een Nederlandse popgroep afkomstig uit Den Haag. De popgroep die bestaat uit Boaz Kok, Karel Gerlach en Milo Driesen, is in 2019 opgericht. De bandleden waren alledrie stukadoors, maar zijn tegenwoordig niet meer uit de media te denken door hun succesvolle eigen nummers. De nummers ‘Noodgeval’ en ‘Stiekem’, samen met Maan, zijn momenteel grote hits.

Stoppen

Goldband is in korte tijd onwijs populair geworden en zij treden dagelijks op. Van radiostations tot Lowlands. Eerder deze week wonnen Goldband en Maan samen een Edison voor het nummer van het jaar en daarvoor belde Frank Dane één van de bandleden in zijn 538-middagshow. Boaz vertelt over het feit dat zij vorig jaar niets wonnen, maar wel een grote afterparty hadden. Dit jaar gingen sommige mensen al naar huis en was het wat rustiger, want de drie bandleden zijn gestopt met drinken. ‘Zijn jullie gestopt met drinken?’, vraagt Frank zich af. ‘Ja, vanaf 1 januari’, zegt Boaz. ‘Oh, ja dat heb ik gezien op dat podium. Dat jullie andere dingen doen.’, zegt Frank daarop grappend.

‘Heeft het een speciale reden dat jullie gestopt zijn? Liep het uit de hand?’. Boaz antwoordt daarop: ‘Het liep lichtelijk uit de hand en het is gewoon lekker om even te resetten.’ Wat een wijs besluit van de bandleden. Hopelijk komen er dit jaar nog veel nieuwe hits!

Bekijk het fragment in deze link. 

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Goldband

Heel mooi nieuws voor tortelduifjes Maan en Karel Gerlach
Heel mooi nieuws voor tortelduifjes Maan en Karel Gerlach
OEHLALA: Karel Gerlach verbluft volgers met afgetraind lichaam
OEHLALA: Karel Gerlach verbluft volgers met afgetraind lichaam
Lees alle artikelen over Goldband