100%NL Magazine Gordon
Zie ook:
Delen

WOW: Gordon geeft rondleiding door penthouse in Dubai!

Gordon trakteert zijn volgers op een indrukwekkende rondleiding door zijn luxe penthouse in Dubai.

Gordon

Vorig jaar nam Gordon een rigoureus besluit en besloot hij te emigreren naar Dubai. En sindsdien heeft Gordon helemaal zijn plek gevonden op die magische plek. Hij peinst er dan ook niet over om terug te keren naar Nederland.

Gordon leeft zijn mooiste leven. De zanger zit lekker in zijn vel, geniet van zijn hondjes en maakt van zijn grote passie een nieuw bedrijf. Gordon heeft zich namelijk helemaal gefocust op het decoreren en inrichten van woningen.

Penthouse in Dubai

In Dubai heeft Gordon nu ook weer een parel van een woning, namelijk een heel luxe penthouse! Toen Gordon het Penthouse wist te bemachtigen zag het er maar donker en oud uit. Tijd om de handen uit de mouwen te steken!

Gordon heeft zijn eigen stijl helemaal doorgevoerd door de woning en is apetrots op het resultaat. De volgers van Gordon zijn helemaal lyrisch over zijn woning. ‘Wauw! Hier zou ik ook wel willen wonen!’, jubelen ze onder de foto’s.

Gucci

Gordon ziet niet moederziel alleen in Dubai maar heeft heel leuk gezelschap: zijn twee liefdes Toto en Rocco. De twee hondjes zijn de oogappeltjes van Gordon en worden dan ook tot op het bot verwend!

Zo heeft Gordon in Dubai ook een hele kamer speciaal voor de hondjes ingericht, helemaal in Gucci stijl! ‘Lekker over de top!’, schrijft Gordon bij de foto’s.

 

Bron en Beeld: Instagram Gordon

Delen

Meer over Gordon

LEZEN: Gordon neemt heftig besluit en kiest voor zichzelf
LEZEN: Gordon neemt heftig besluit en kiest voor zichzelf
Nieuwe look voor Gordon 'Na al het gezeik over m'n haar'
Nieuwe look voor Gordon ‘Na al het gezeik over m’n haar’
Lees alle artikelen over Gordon