100%NL Magazine Gordon Dubai
Zie ook:
Delen

Gordon openhartig over donkere periode: ‘Het waren twee pogingen’

Gordon ging de afgelopen maanden door de heftigste periode uit zijn leven. Hij vertelt er nu voor het eerst openlijk over.

Gordon

Gordon, artiesten en roepnaam van Cornelis Willem Heuckeroth, is een Nederlandse zanger, presentator, columnist, schrijver en ondernemer. Gordon was eerder dit jaar veel in het nieuws, vanwege zijn relatie met de Australische Gavin. De twee gingen na een paar maanden toch uit elkaar en vanaf dat moment heeft Gordon amper nog iets van zichzelf laten zien of horen. Tot nu…

Twee pogingen

In de eenmalige aflevering van Casa die Beau in de sneeuw was Gordon te gast en hij vertelde voor het eerst openlijk over de breuk met Gavin. Zo legt hij uit hoe de breuk verliep, hoe Gavin is en hoe Gordon de donkerste periode ooit heeft beleefd. De zanger vertelt emotioneel over zijn zelfmoordpogingen. ‘Hij wist ook dingen over mij, bijvoorbeeld dat ik een einde aan mijn leven heb proberen te maken. Het waren twee pogingen…’. Beau pakt Gordons hand en vraagt of hij dit ondertussen al heeft verwerkt met hulp van een therapeut. ‘Ja tuurlijk, en nog steeds. Maar Patrick heeft mij gered, die is letterlijk bovenop me gesprongen’, legt hij uit. Patrick is een ex-vriend van Gordon, maar de twee kunnen het nog onwijs goed met elkaar vinden.

Wat een heftige woorden zijn dit zeg en wat sneu voor Gordon. Hopelijk vind hij snel de rust en liefde die hij zoekt.

Bron en Beeld: Casa di Beau

Delen

Meer over Gordon

LEZEN: Gordon neemt heftig besluit en kiest voor zichzelf
LEZEN: Gordon neemt heftig besluit en kiest voor zichzelf
Nieuwe look voor Gordon 'Na al het gezeik over m'n haar'
Nieuwe look voor Gordon ‘Na al het gezeik over m’n haar’
Lees alle artikelen over Gordon