Betekent dít het einde van Gordons sprookjesverhaal?
Zie ook:
Delen

Betekent dít het einde van Gordons sprookjesverhaal?

De twee leken tot over hun oren verliefd, maar het is al een tijdje stil op Gordon en Gavin's Instagram. Is het stel uit elkaar?

Gordon

Gordon maakte kortgeleden bekend weer helemaal in de wolken te zijn. Tijdens zijn wereldreis liep hij in het casino in Australië zijn grote liefde tegemoet. Aan RTL Boulevard vertelt hij over het moment dat hij hem ontmoette en hoe het nu gaat tussen het stel. ‘Ik had niet meer verwacht dat ik dit nog zou kunnen meemaken. Ik geloofde er heel eerlijk gezegd niet meer in.’

Einde huwelijk

Gordon en Gavin leken tot over hun oren verliefd. Het stel is nog niet heel lang samen, maar zij hebben samen een wereldreis gemaakt en Gavin ging zelfs al op zijn knieën voor Gordon. Het geluk kon niet op en Gordon en Gavin’s volgers mochten iedere dag genieten van een lading foto’s en video’s van het verliefde stel. Toch gaan er nu geruchten rond, dat het stel alweer uit elkaar zou zijn en het huwelijk niet plaats gaat vinden. Dit vertelde een insider aan De Telegraaf.

Gordon reisde afgelopen week speciaal vanuit Dubai naar Melbourne, om daar zijn geliefde eindelijk weer in de armen te sluiten. Hier heeft hij overigens niets van gedeeld. Gordon is 24 uur in Australië geweest, maar hij zou volgens een insider direct daarna alweer in Dubai gesignaleerd zijn. Gordon is na zijn trip in Melbourne niet meer te bereiken geweest. Of de twee nog bij elkaar zijn en dit alleen maar geruchten zijn, is niet bekend.

Bron en Beeld: De Telegraaf

Delen

Meer over Gordon

Gordon in tranen om groot verlies: 'Hij heeft me gered'
Gordon in tranen om groot verlies: ‘Hij heeft me gered’
HI-LA-RISCH: Gordon transformeert zichzelf tot vrouw
HI-LA-RISCH: Gordon transformeert zichzelf tot vrouw
Lees alle artikelen over Gordon