Kom in beweging, vind de gouden voerbak en win!
Delen

Kom in beweging, vind de gouden voerbak en win!

Corona heeft bij velen van ons gezorgd voor de nodige extra corona kilo’s. Daarom is het tijd om weer in beweging te komen! En wij kunnen geen betere manier bedenken dan elke dag een grote wandeling te maken met je trouwe viervoeter. Ondertussen kun je op zoek gaan naar de gouden voerbak en kans maken op geweldige prijzen!

Bewegen en winnen!

Vitakraft heeft door het hele land gouden voorbakken verstopt. Door middel van Geocache punten kun jij een gouden voerbak vinden. Vind je de gouden voerbak, dan win je voor 3 maanden voeding en snack voor jouw huisdier! Wie wil dat nu niet? Naast het winnen van de fantastische prijs, werk je ook aan je gezondheid en kun je je coronakilo’s gedag zeggen. Win win dus!

Gouden voerbak = Gratis voer + VIP-behandeling

Je maakt bij het vinden van een gouden voerbak niet alleen kans op gratis voeding voor 3 maanden, maar ook op een VIP-behandeling op het Vitakraft Pets’ Experience Event. Een bijzondere dag voor jou en je hond. Op die dag wordt jouw hond in het zonnetje gezet en kun je samen genieten van allerlei activiteiten. Hondenspelletjes, workshops, lezingen en boswandelingen, het belooft een leuk event te worden voor jong en oud. Naast alle activiteiten is er ook genoeg ruimte en tijd voor een hapje en een drankje. Al met al een geslaagde dag voor hond en baasje(s)!

Altijd prijs

Het houdt maar niet op met de prijzen van Vitakraft! Heb je de gouden voerbak niet kunnen vinden? Wanneer je de app ‘Geocache’ download en op zoek gaat naar 1 van de 59 Geocache punten, kun je enveloppen openen met allerlei prijzen die je bij een deelnemende dierenspeciaalzaak kan ophalen. Kijk voor meer informatie op de website van Vitakraft. Maar let op! Op=op! Nog een reden om direct aan de slag te gaan. Ga jij de uitdaging aan?

Delen