Groot afscheid voor Marieke Elsinga: 'Was echt een feest met jullie'

Groot afscheid voor Marieke Elsinga: ‘Was echt een feest met jullie’

Het afscheid waarvan wij al wisten dat hij zou komen. Marieke deelt er nu een post over op Instagram.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga verwierf nationale bekendheid als de co-host naast Mattie & Wietze op Q-music. In 2018 vormde ze met Mattie Valk een dynamisch radioduo voor hun show ‘Mattie & Marieke’. Naast haar radio-carrière, heeft Marieke ook indruk gemaakt op televisie. Ze nam deel aan ‘Expeditie Robinson’ enkele jaren geleden, leverde haar expertise als jurylid in ‘I Can See Your Voice’ en schitterde als teamcaptain in het entertainende programma ‘Fout maar Goud’.

Afscheid

Gisteren was het officieel de laatste werkdag van Tom en Joe bij Mattie en Marieke in de ochtendshow. Zij kondigden onlangs aan dat zij vanaf 1 januari met z’n tweeën op een andere radiozender te horen zijn. Een hele nieuwe, maar vooral spannende start dus.

Mattie en Marieke hebben ongelooflijk veel gelachen met Tom en Joe en het afscheid werd gisteren gevierd. Op Instagram deelde Marieke wat foto’s met daarbij een mooi bericht. ‘Liefste Tom & Joe: bedankt voor dik 5 jaar lachen, hard werken en vroeg opstaan. Was echt een feest met jullie! Geniet van jullie nieuwe avontuur.’ Dat zij elkaar gaan missen, staat vast. Wij wensen Tom en Joe veel succes met hun nieuwe avontuur!

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga.