100%NL Magazine Marian B&B
Delen

O NEE: Opnieuw grote tegenslag voor B&B Marian

Het zit Marian uit B&B Vol Liefde niet mee op het moment. Ze heeft de ene na de andere tegenslag te verwerken.

B&B Marian

Het is hét programma van het afgelopen jaar: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er van.

Één van de B&B eigenaren die haar geluk beproeft in het programma is de stijlvolle Marian. De B&B die Marian runt in Portugal is net zo chique als zijzelf. De luxe villa ziet er altijd spik en span uit en er ontbreekt haar gasten er aan niets. Helaas voor Marian vond zij niet de liefde van haar leven tijdens het programma.

Ben jij benieuwd hoe de stijlvolle Marian er vroeger uit zag? Dat zie je hier!

Groot drama

Vorige week kwam al naar buiten dat Marian met een groot drama te maken had. Marian zou door een ex-medewerker opgelicht zijn voor maar liefst 120.000 euro. Maar daar bleef het niet bij, want ze zou ook bedreigd zijn met de dood door een ‘drugsdealer’.

Door deze ontwikkelingen in Portugal durft Marian voorlopig niet terug te keren naar het zonnige land en blijft ze in Nederland.

Opnieuw tegenslag

Alsof het nog niet allemaal genoeg is voor de lieve Marian stapelen de tegenslagen zich op. Haar grote liefde moet binnenkort een openhartoperatie ondergaan. We hebben het over haar steun en toeverlaat: hondje Amy.

Aan Vrouw laat Marian hier over weten: ‘Het is allemaal een beetje te veel bij elkaar. Er is ook maar vijftig procent kans dat Amy het overleeft. Ik houd zo veel van haar, zij gaat voor alles.’

Wij hopen heel erg met Marian mee dat het goed gaat met Amy.

Beeld: Videoland, Bron: Upcoming, Vrouw

Delen