100%NL Magazine Guido Weijers
Delen

Guido Weijers blikt terug in Oudejaarsconference

Cabaretier Guido Weijers is op dit moment flink bezig met de try-outs voor zijn nieuwe show, want hij komt terug voor zijn Oudejaarsconference!

De Oudejaarsconference van Weijers zal voor de derde keer te zien zijn bij RTL, maar totaal heeft hij al négen keer op TV teruggeblikt op het oude jaar in zijn conferences. Vorig jaar sloot de cabaretier het jaar succesvol af met zijn show, die in totaal door meer dan 1,6 miljoen mensen bekeken werd.

“Ik maak niet meer wat er van me verwacht wordt”

Dit jaar gaat hij voor iets nieuws: hij wil naar eigen zeggen zichzelf uitdagen! Hij gaat zichzelf en zijn publiek buiten de comfort-zone sleuren. “Ik maak geen concessies meer,”  zegt hij in een persbericht van RTL. “Ik maak niet meer wat er van me verwacht wordt, maar wat ik wil maken. Veel meer rauw stand-up theater.”

Dat belooft veel goeds! Tijd om lekker voor de buis te gaan zitten komende oudejaarsavond! “Guido Weijers: De Oudejaarsconference” is maandag 31 december om 20:30 te zien op RTL4.

Voor degenen die aanwezig willen zijn voor de TV-opnames van de conference in Rotterdam zijn er nog kaarten te verkrijgen via www.luxortheater.nl

Bron: RTL | Beeld: Loens Media

Delen