100%NL Magazine Guus Meeuwis Keukenhof
Delen

Guus Meeuwis doopt eigen tulp in Keukenhof!

Een feestelijke dag vandaag! Guus Meeuwis doopte deze ochtend zijn eigen tulp in Keukenhof.

Tulpdoop met Guus Meeuwis!

Ondanks dat het een regenachtige dag is vandaag, scheen vanochtend toch even de zon in Lisse. In het kleurrijke Keukenhof doopte zanger Guus Meeuwis vandaag zijn eigen tulp!

Met een prachtige carrière van maar liefst 25 jaar en ruim 50 stadionconcerten op zijn naam is Guus Meeuwis niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Een eigen tulp ontbrak nog, tot vandaag!

Op de vraag welke kleur de tulp van Guus moest worden was hij heel duidelijk: oranje of blauw, passend bij de kleuren bij zijn jubileumtour die in 2020 gepland stond. Het werd uiteindelijk een mooie oranje, dubbele tulp. Guus is maar al te blij met zijn eigen tulp. ‘Dit is een indrukwekkende tulp. Het is een eer om een tulp vernoemd te krijgen.’

Keukenhof

Keukenhof mocht in 2021 een beperkt aantal dagen open voor bezoekers. Dit als onderdeel van Testen voor Toegang. Ondanks dat dit een groot succes was, mocht Keukenhof daarna helaas zijn deuren niet meer openen.

‘We zijn het nationale en internationale uithangbord voor sierteelt. We laten het bloemenpark nu op andere manieren aan de wereld zien. Via video’s, televisieprogramma’s en ook via deze tulpdoop’, aldus directeur Bart Siemerink.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keukenhof

Delen